Arrangeras parallellt med

Tech Show består av

Transformation, inspiration och ny teknik i fokus

Stockholm Tech Show är Sveriges viktigaste event för hela tech-branschen och alla som arbetar med teknik.

Upptäck banbrytande innovationer på mässgolvet, mängder med aktiviteter på plats och en storslagen konferens för dig som vill fördjupa dig och lära dig mer, för att ta dig vidare i ditt dagliga jobb.

Mötesplatsen utökas med AI & Big Data Expo, Cloud Expo, Cyber Security & Cloud Expo, Datacenter Expo och Devops Expo.

Parallellt med Stockholm Tech Show arrangeras Smart City Conference & Expo, mötesplatsen för smarta städer samt Nordic Mobility Conference & Expo, mötesplatsen för framtidens urbana mobilitetsmodeller.

De tre eventen skapar tillsammans en unik arena som driver företag och samhälle framåt genom ny teknik.

Boka din biljett idag till årets hetaste event för tech-branschen, var med när tusentals branschkollegor samlas på Kistamässan i Stockholm den 3-4 maj.

Huvudpartner

Konferenspartner

Seminariepartner

Eventpartner

Komplett mötesplats med extra allt!

+100 TALARE I HÖGAKTUELL KONFERENS

Under två dagar tar besökarna del av en storslagen konferens, här möter de över 100 talare. Kompetensutveckling på absolut högsta nivå.

+200 UTSTÄLLARE
PÅ INNEHÅLLSRIK KOSTNADSFRI MÄSSA

Ett överfyllt mässgolv med över 200 utställare, högkvalitativa leverantörer & 200-tals innovationer i en inspirerande miljö – allt helt kostnadsfritt för mässans alla besökare.

KOSTNADSFRIA AKTIVITETER PÅ MÄSSGOLVET

100-tals innovationer och aktiviteter  –  helt kostnadsfritt för besökare. Start-up pavilion, hackatons, prisutdelningar, öppna seminarier och nätverksmingel är några exempel på aktiviteter som arrangeras mitt på mässgolvet.

start up-område

I samarbete med Stockholmsstad finner ni mängder med spännande startups på plats och kan lyssna till spännande sessioner på scen.

Hackathon

I samarbete med Silicon Vikings kommer ni att se case och mängder med hackers som på plats hittar lösningar som driver framtidens teknik.

KOSTNADSFRITT MINGEL

Artisten Robin Bengtsson bjuder på fantastisk musik  efter mässans första dag. Boka din kostnadsfria mingelbiljett nedan, OBS – du behöver en bokad konferens- eller mässbiljett för att komma in.

Konferens och mötesplats

BOKA DIN PLATS IDAG

Se framtiden på Stockholm Tech Show.

Konferens

Workshops

Mingel

Tävlingar och priser

Mässa

HACKATHONS

STARTUP PAVILION

SMART CITY LOUNGE

Samarbetspartners och medarrangörer

FÅ NYHETSBREVET

Håll dig uppdaterad