Tech Show består av

THE NORDIC REGION’S GREATEST DIGITAL TRANSFORMATION
TECH CONFERENCE, MEETINGPLACE EXHIBITION & NETWORKING EVENT

+150 talare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

MEET THE LEADERS AND TECHNOLOGIES CHANGING THE WORLD

+150 talare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

352

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Stig in i nästa digitala era
– the future is NOW

Dyk rakt in i ett pulserande hjärta av innovation och nytänkande. Här väntar ett fyrverkeri av framtidens teknik samlat under ett tak när du möter visionärer, innovatörer och branschens mest spännande företag och start-ups. Bli först med att se, träffa och utforska när du följer med oss på en oöverträffad resa genom det senaste inom teknik, från AI – genombrott till revolutionerande molnlösningar och framtidens mobila kommunikation. Stockholm Tech Show är din inkörsport till nya trender och teknologier som definierar vår värld. 

Välkommen till Nordens viktigaste Hi-Tech mötesplats 2025 – Ta del av framtiden redan idag.

 
6 Mässor - 1 Event

 

+ 4000

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter.

+ 1000

Konferensdelegater

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig.

Talare 2024

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Garima Singh

Global Vice president and Chief Architect, Ingka Group|IKEA

DevOps, Arcitectsystem

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Carl-Henric Svanberg

Ordförande i regeringens AI kommission

Regeringen

Florian Westerdahl

CTO

Lindex

Dan Nordell

Strateg AI och digitalisering. Skatteverket

AI, DevOps

Jenny Gardner

Senior Director - Future Capabilities, Innovation Strategy and Portfolio, BU Digital Battlespace Solutions at Saab

Cyber Security, AI

Olle Zachrison

Chief AI & Nyhetsstrategi. Sveriges Radio

AI, Cyber Security & Cloud

Charlotta Kvarnström

EY Nordics Markets Sector Leader, Telecommunications, Media & Technology. Ernst & Young AB

Mobile

Andy Allred

Lead Devops Architect

DevOps, Cloud

Marie Ideström

CEO, Womengineer

Talans, Transformation

Love Börjeson

Head of KBLab at the National Library of Sweden

AI, Data centre, Cloud

Petro Olenych

Chief Digital Transformation Officer Kyiv City (CDTO) and Deputy Mayor of Digitalization of Kyiv

Data Centre, Cyber Security, Cloud

David Jacoby

Ethical Hacker, Entrepreneur, Researcher and Security Advisor

Cybersecurity, AI, Transformation

Christoffer Frisell

VD. AI-Labbet fastigheter

AI, Transformation, Cyber Security

Sandra Barouta Elvin

Nationell Säkhetschef, Microsoft

Cyber Security

Aktiviteter 2024

Kostnadsfritt Hackathon med Amazon

Hackathon är en av höjdpunkterna på Stockholm Tech Show och tillsammans med Amazon erbjuds deltagarna en unik möjlighet att dyka djupt ner i den snabbt föränderliga världen av teknologisk innovation. Medan mässgolven pulserar av spännande innovationer och nyheter är Hackathon en plats för praktiskt lärande och kreativ utforskning. Var med och upplev hur spännande lösningar växer fram under ett dynamiskt Hackathon, några som du kanske kan applicera i er egen organisation. Ta del av innovativa lösningar, kreativt nytänkande och mingla med branschexperter. Här ser du framtiden växa fram!

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, lättare tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas. DJ:n ALIJI och saxofonisten Tom Gabrielsson står för kvällens fantastiska framträdande! För att ta del av minglet behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen. Minglet kostar 139 kr ex moms.

Kostnadsfria morgonseminarier

En bra start på mässan börjar med ett kostnadsfritt morgonseminarium. Christer Fuglesang inleder första dagen 22/5 och Micael Dahlen inleder andra dagen 23/5. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen. För att ta del av ett morgonseminarium behöver du antingen boka en kostnadsfri mässbiljett eller konferensbiljett - anmälan sker som tillval i registreringen.

Konferens i toppklass

Under två dynamiska dagar tar du del av en högaktuell konferens med ett program som speglar och driver utvecklingen inom den senaste tekniken. Konferensens över 150 talare, experter och beslutsfattare kommer att dela med sig av senaste inom teknologins värld och de unika insikterna som driver branschen framåt.

Kostnadsfria internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Kostnadsfria nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Axplock av besökare 2024

Var med i händelsernas centrum, här möts 4 000 specialister, branschaktörer och tech-entusiaster där 1 av 3 är C-level från alla Nordens ledande företag och den offentliga sektorn.Nedan är exempel på mässan besökare – gå med i gemenskapen!

 

6 Mässor - 1 Event

Stockholm Tech Show består utav sex mässor. AI & Big Data, Cloud, Cyber Security & Cloud, Datacentre, DevOps och mobile. Dessa fem mässor skapar en komplett mötesplats som driver den teknologiska utvecklingen framåt.

Ta del av framtiden redan idag.

AI & Big data

Nordens ledande mötesplats för AI & Big Data. Här visas nästa generations strategier och forskning om hur lagring, databassystem och hur AI, maskininlärning och informationsutvinning kan användas, det är en unik möjlighet att utforska och upptäcka nya metoder om vad AI och Big Data verkligen kan göra och åstadkomma.

Läs mer

Datacentre Expo

Data Centre Expo är ett nytt nordiskt evenemang med fokus på att främja den digitala ekonomins infrastruktur; hur vi kan effektivisera, hantera och leverera kritisk affärsdata och molnlösningar till arbetsplatser över hela världen.

Läs mer

Cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations molntjänster. En hel värld av utveckling kring Cloud, samt de effekter Cloud och molntjänster har på alla branscher inklusive myndigheter, energi, finansiella tjänster, sjukvård och många fler.

Läs mer

Cyber security & cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations Cyber- och IT-säkerhet. En hel värld av utveckling kring datasäkerhet och de effekter digitaliseringen har på säkerheten inom hela IT-infrastrukturen.

Läs mer

DevOps Expo

DevOps Expo samlar tusentals molninnovatörer, utvecklare och företagsledare för att hjälpa dem forma sin framtida IT-verksamhet. Här skapas helt nya möjligheter för att ta sig an transformation och leverera en högpresterande IT-miljö samt anpassa sig till det ständigt föränderliga DevOps-landskapet.

Läs mer

Mobile

Nordic Mobile är en mötesplats där experter och beslutsfattare möts för att dela erfarenhet från framgångsrika leveranser av Mobile lösningar, projekt och hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken och regulatoriska förändringar. Ta del av allting inom applikationer, digitala kommunikationsnätverk, FinTech, internetaktiverade enheter, OpenNet​, Reality+​, 5G och 6G-acceleration​ och IoT.

Läs mer

Arrangeras tillsammans med Nordic Mobile Conference & Expo

Dra nytta av 6000 besökare som samlas på de två gränsöverskridande mötesplatserna – att ställa ut ger fördelar.
Här träffar du experter, företagare, beslutsfattare och entreprenörer. Demonstrera dina produkter, stärk ditt varumärke och profilera dig, testa och visa nyheter, knyt nya kontakter och träffa dina kunder samt ge tips och idéer till nyfikna besökare.

Boka din biljett idag till årets hetaste event och var med när tusentals branschkollegor samlas på Kistamässan i Stockholm den 22-23 maj 2024.

Nyheter

Press release image

Carl-Henric Svanberg – Så här tar Sverige täten i AI-utvecklingen!

2024-04-23

Carl-Henric Svanberg, ordförande i regeringens AI kommission är på plats på Stockholm Tech Show för att medverka under bransch- och arbetsgivarorganisationen TechSveriges seminarium – Så tar Sverige täten i AI-utvecklingen.

Läs hela artikeln här!
Press release image

Erik Slottner – Så här tar Sverige täten i AI-utvecklingen!

2024-04-12

Civilminister Erik Slottner, som ansvarar för regeringens digitalisering är på plats på Stockholm Tech Show för att diskutera hur Sverige ska bli världsledande inom Hi-Tech och då inte minst inom AI.

Läs hela artikeln här!
Press release image

Konferenssläpp – Unik talaruppställning på Stockholm Tech Show

2024-01-26

Årets mest betydelsefulla evenemang för Hi-Tech arrangeras den 22-23 maj på Kistamässan i Stockholm. Konferensen är ett måste för alla som strävar efter att vara i framkant av den senaste tekniken och vill förbereda sig för morgondagens utmaningar. Över 200 nationella och internationella talare och sex konferenser under ett tak.

Läs hela artikeln här!

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.