Tech Show består av

Nordens största mässa och mötesplats för Hi-Tech och transformation genom ny teknik

+150 talare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

308

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Den primära scenen för framtidens teknik

Säkra din plats på Stockholm Tech Show – Nordens mest prestigefyllda TECH-händelse. Den 14-15 maj 2025 får du exklusiv insikt i banbrytande teknik som omfamnar framtidens utveckling. Du får möjligheten att leda din organisation in i teknikens nya era. Vill du ligga steget före? Detta är din genväg till nästa banbrytande innovation.

Efter succén 2024 ser vi med spänning fram emot en utökad mötesplats med fler utställare, spetsigare scenprogram och massor av engagerande aktiviteter. På Stockholm Tech Show deltar 250 talare, 250 utställare och 4500 besökare. Ett enastående tillfälle att samverka i en dynamisk, framåtdriven och internationell inspirerande miljö, med fokus på AI, Cyber Security, DevOps, Datacenter, Cloud och telekommunikation.

Ta chansen att vara en del av framtiden. Här blir visioner blir verklighet.

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter.

+ 800

Seminariedeltagare

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig.

SAMARBETSPARTNERS 2024

Komplett mötesplats med extra allt

Keynotes

En bra start på mässan börjar med inspirerande föreläsningar med stora keynotes som brinner för framtidens Hi-Tech lösningar. Inspireras med kompetenshöjning och nya insikter när våra fantastiska talare intar scenen.

Öppna Scener

Här kan du lyssna på de senaste trenderna inom Hi-Tech när stora keynotes och talare kommer inta scenen på vårt mässgolv. Dela erfarenheter och kunskap med talare och branschkollegor i publiken. Låt dig bli inspirerad och ta med dig kunskap hem.

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Hackathon

Hackathon är en av höjdpunkterna på Stockholm Tech Show. En unik möjlighet att dyka djupt ner i den snabbt föränderliga världen av teknologisk innovation. Medan mässgolven pulserar av spännande innovationer och nyheter är Hackathon en plats för praktiskt lärande och kreativ utforskning. Var med och upplev hur spännande lösningar växer fram under ett dynamiskt Hackathon, några som du kanske kan applicera i er egen organisation. Ta del av innovativa lösningar, kreativt nytänkande och mingla med branschexperter. Här ser du framtiden växa fram!

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Kompetensutveckling på bästa nivå

Utforska det inspirerande scenprogrammet på Stockholm Tech Show – helt kostnadsfritt för alla besökare. Här delar ledande företag, innovatörer och tekniska experter med sig av det senaste inom teknologi, innovation och digital transformation. Upplev framtidens innovationer och banbrytande teknik i en energifylld miljö som ger ovärderlig kunskap och erfarenheter för alla som vill ligga i framkant.

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Carl-Henric Svanberg

Ordförande i regeringens AI kommission

Regeringen

Sandra Barouta Elvin

Nationell Säkhetschef, Microsoft

Cyber Security

David Jacoby

Ethical Hacker, Entrepreneur, Researcher and Security Advisor

Cybersecurity, AI, Transformation

Garima Singh

Global Vice president and Chief Architect, Ingka Group|IKEA

DevOps, Arcitectsystem

Olle Zachrison

Chief AI & Nyhetsstrategi. Sveriges Radio

AI, Cyber Security & Cloud

Charlotta Kvarnström

EY Nordics Markets Sector Leader, Telecommunications, Media & Technology. Ernst & Young AB

Mobile

Axplock av besökare 2024

På Stockholm Tech Show möts beslutsfattare från privat och offentlig sektor. Här samlas 4500 av branschens mest betydelsefulla inköpare, specialister, entreprenörer och innovatörer från internationellt ledande företag och organisationer. Ett axplock av mässans besökare 2024 – ta del av en köpstark miljö!

 

 
6 Mässor - 1 Event

Besöksstatistik 2024

95%

95% av besökarna uppgav att de var nöjda och kommer besöka mässan igen 2025

70%

70% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan

70%

70% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling

75%

75% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare

72% av besökarna beslutar eller påverkar köp

70 av besökarna tar ett aktiv köpbeslut på mässan

54% av besökarna köper in Produkter/tjänster för över 500K

95% av besökarna är nöjda /mycketnöjda med sin upplevelse

95% av besökarna kommer att besöka mässan 2025

75% av besökarna är i ledande positioner

22% av besökarna arbetar på C-level

96% kommer för att ta del av innovationer och nya produkter

70% av besökarna kommer för att ta beslut om inköp

Utställarstatistik 2024

85%

85% av utställarna är mycket nöjda med den totala mässupplevelsen

84%

84% av utställarna kommer troligen ställa ut igen när mässan arrangeras nästa gång

71%

71% av utställarna har fått nya kontakter som kan leda till affärer

6 Mässor - 1 Event

Stockholm Tech Show består utav sex mässor. AI & Big Data, Cloud, Cyber Security & Cloud, Datacentre, DevOps och Mobile Expo. Dessa fem mässor skapar en komplett mötesplats som driver den teknologiska utvecklingen framåt.

 

AI & Big data

Nordens ledande mötesplats för AI & Big Data. Här visas nästa generations strategier och forskning om databassystem och hur AI, maskininlärning och informationsutvinning kan användas, det är en unik möjlighet att utforska och upptäcka nya metoder om vad AI och Big Data verkligen kan göra och åstadkomma.

Läs mer

Datacentre Expo

Data Centre Expo är en mötesplats  med fokus på att främja den digitala ekonomins infrastruktur. effektivisera, hantera och leverera kritisk affärsdata och molnlösningar till arbetsplatser över hela världen.

Läs mer

Cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations molntjänster – Cloud. En hel värld av utveckling kring Cloud, samt de effekter Cloud och molntjänster har på alla branscher och organisationer för en effektiv affärsmiljö.

Läs mer

Cyber security & cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations Cyber Security och IT-säkerhet. En hel värld av utveckling kring datasäkerhet och de effekter digitaliseringen har på säkerheten inom hela IT-infrastrukturen.

Läs mer

DevOps Expo

DevOps Expo samlar tusentals molninnovatörer, utvecklare och företagsledare för att hjälpa dem forma sin framtida IT-verksamhet. Här skapas helt nya möjligheter för att ta sig an transformation och leverera en högpresterande IT-miljö samt anpassa sig till det ständigt föränderliga DevOps-landskapet.

Läs mer

Mobile

Mobile Expo är en mötesplats där experter och beslutsfattare sammlas för att dela erfarenhet av Mobile lösningar och hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken. Ta del av allting inom applikationer, digitala kommunikationsnätverk, FinTech, internetaktiverade enheter, OpenNet​, Reality+​, 5G och 6G-acceleration ​och IoT.

Läs mer

Nyheter

Press release image

Imponerande 15% ökning av besökare och många internationella utställare på plats!

2024-06-03

Nordens största mötesplats, Stockholm Tech Show, blev en oöverträffad resa genom den senaste tekniken, från AI-genombrott till revolutionerande molnlösningar och framtidens mobila kommunikation. Den 22-23 maj var det full aktivitet på mässgolvet på Kistamässan. I konferensrummen och på de öppna scenerna delade fantastiska talare med sig av sin kunskap och sina erfarenheter. Sammanfattningsvis har ökningen av besökare och aktiviteter varit markant och innehållet utöver det vanliga.

Läs mer här

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

I samband med detta godkänner jag att Nordic Live Expo hanterar mina personuppgifter. Hanteringen sker i enlighet med företagets integritetspolicy.