Stockholm Tech Show - blev en riktig succé!

Två fullspäckade dagar, massor av besökare och mängder av nya affärskontakter som togs, är en bra summering av Stockholm Tech Show, Nordens största Hi-Tech mässa i maj 2023. Med över 200 utställare, + 3 930 beslutsfattare som besökte mässan och 1000 konferensdeltagare. Nu ser vi fram mot nästa Stockholm Tech Show som arrangeras den 22–23 maj 2024 på Kistamässan i Stockholm!

Parallellt med Stockholm Tech Show arrangeras Smart City Conference & Expo, mötesplatsen för smarta städer samt Nordic Mobility Conference & Expo, mötesplatsen för framtidens urbana mobilitetsmodeller. 2024 kommer Stockholm Tech Show arrangeras med nyheten Nordic Mobility. De två eventen kommer att skapa en unik arena som driver företag och samhälle framåt genom Hi-Tech och Mobil kommunikation.

+
0

besökare

+
0

KONFERENSDELEGATER

+
0

utställare

BESÖKARSTATISTIK 2023

92 % av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

75 % av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

78 % av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

66 % av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

VARFÖR STÄLLA UT?

  • 78 % av besökarna beslutar eller påverkar inköp.
  • 75 % Besökare kommer köpa någonting som de sett på mässan
  • 52 % av besökarna köper in produkter och tjänster för över 500.000 kr från mässan
  • 95 % av besökarna är nöjda eller mycket nöjda med sin totala mässupplevelse.
  • 92 % av besökarna besöker mässan nästa gång

BESÖKSTATISTIK 2023

  • 66 % av besökarna är i ledande positioner
  • 23 % av besökarna arbetar på C-level-nivå
  • 97 % av besökarna kommer till mässan för att hitta nya produkter
  • 72 % av besökarna kommer till mässan för att då feslutsunderlag för upphandling

Huvudpartner

Konferenspartner

Seminariepartner

Eventpartner

Citat från årets utställare

”Fantastiskt att kunna visa upp teknologin på en scen som samlat Sveriges främsta aktör inom teknologi och samhällsfrågor. Härlig blandning av besökare och många samtal med leverantörer. Vi siktar att nå denna typ av målgrupp, bra att nå dem på en fysisk plats med djupa samtal och vår VR.”

Mikael Mahlberg, Kommunikationschef på Candela

”Kul att se att mässan har tagit ett steg till och högre volym, mer av allt vilket är positivt sen förra året. Det är viktigt för oss att vara synliga på största Tech-eventet i Sverige, vi vill visa vad Ericson är idag och vi tycker denna mötesplatser är bra beläget i Stockholm och att det syns att vi är del av Tech Sverige.”

Karin Ronander, Director Corporate Communication på Ericsson

”Generellt har det varit en bra dag, första mässan sen pandemin och Re-branding, bra dialoger med en väldigt bred målgrupp, roligt att träffas face to face! Vi är nöjda med vår presentation.”

Moa Lundblad, Digital Marketing på Digital Reality

”Högkvalitativa besökare i montern, de har varit helt rätt målgrupp för oss vilket givit intressanta och givande samtal. Generellt har det varit mer folk i rörelse än förra året vilket är väldigt roligt, vi är helt enkelt supernöjda med mässan! ”

Camilla Lindberg, Marknadschef på Strikersoft

”Hela dagen har varit bra med mycket flöde av besökare. Många intressanta samtal i montern och ett lyckat föredrag på öppna scen.”

Kristina Madolova, Architect & Engineering Manager på Axis Communication

”Det känns fantastiskt att kunna visa ett helt emissionsfritt koncept för mekanisk ”påplatsdestruktion”. Vi har fått väldigt mycket uppmärksamhet och är väldigt stolta med vårt deltagande.”

Magnus Mattisson, Director Weee B2B på Kuusakoski

Samarbetspartners och medarrangörer 2023

Nyheter

Erik Slottner - Så blir Sverige en världsledande technation

2023-03-28

Civilminister Eric Slottner och som ansvarar för regeringens digitalisering är på plats på Stockholm Tech Show för att diskutera hur Sverige ska bli en världsledande technation. Stockholm Tech Show går av stapel på Kista Mässan i Stockholm den 3–4 maj.

DRIVS AV ATT UTFORSKA VAD SOM KOMMER HÄRNÄST

2023-03-31

Han har sysslat med programmering, systemutveckling och IT-arkitektur se senaste 15 åren. Idag är Peter Örneholm lite över 30, men hans nyfikenhet inför framtiden är lika stor idag som den alltid varit.
– Från dag ett har jag drivits av att utforska vad som kommer härnäst.

”FANTASTISK MÖTESPLATS FÖR DE SENASTE TECHTRENDERNA!”

2023-03-31

Josefin Rosén arbetar på mjukvarubolaget SAS Institute som AI-expert och leder det nordiska AIteamet där. Hon och hennes team driver på och hjälper organisationer i alla branscher att implementera AI på ett ansvarsfullt och etiskt sätt.

”VIKTIGT ATT HA EN ÖVERBLICK ÖVER NY TEKNOLOGI OCH NYA TRENDER”

2023-03-31

Joachim Nässlander har nära 30 år bakom sig i IT-branschen. Idag jobbar han på Nordics Industry Architect Banking, Avenade, och är specialiserad på molntjänster och vad man bör tänka på vad gäller säkerheten, möjligheterna och riskerna.

”CYBERFRÅGAN ÄR INTE EN IT-FRÅGA UTAN EN AFFÄRSFRÅGA”

2023-03-31

Sverige är ett föregångsland inom digitaliseringen, men ibland kan det finnas ett gap mellan IT och övriga delar av verksamheten. Det medför risker och är något som måste förändras, säger Mats Hultgren, Director of Operations för Truesecs incidentresponsenhet.

Kievs CTO och ukrainsk paviljong på plats när Hi-Tech-mässa arrangeras i Stockholm

2023-04-19

Den 3 – 4 maj förvandlas Kistamässan i Stockholm till en nytänkande mötesplats för framtidens städer och morgondagens teknik när Stockholm Smart City Conference & Expo samt Stockholm Tech Show arrangeras i Stockholm. Mässorna arrangeras parallellt och de två arrangemangen bildar tillsammans en unik arena som visar hur ny teknik förflyttar samhälle och affärsmodeller in i morgondagens innovationsrevolution.

FÅ NYHETSBREVET

Håll dig uppdaterad