Tech Show består av

Mer än bara en mässa

Besök mässan kostnadsfritt och ta del av stora talare, öppna scener, nätverksträffar, mingel och mycket mer.

308

Dagar kvar till nästa mässan

Ett revolutionerande utbud på en fulladdad mässa

Kliv in i en värld fylld av nya idéer för att driva framtidens teknik! På Stockholm Tech Show visar 250 nationella och internationella utställare upp innovationer och nyheter som förändrar, effektiviserar och startar helt nya processer. Här möts besökare och utställare från både privat och offentlig sektor för att samverka och skapa affärsmöjligheter. Branschledande företag, som annars är svåra att träffa, finns på plats för att dela med sig av erfarenheter, visioner och kontakter. Var en del av framtidens Tech-utveckling!

Mässan pulserar av aktiviteter! På de öppna scenerna tar keynote-talare från politiken, näringslivet och akademin plats för att dela med sig av kunskap. Hackathon, internationella paviljonger och branschmingel är bara en liten del av alla aktiviteter. Kort sagt, på Stockholm Tech Show får du ett revolutionerande utbud av innovationer, framtidslabb, trender, framtidsdiskussioner, nya nätverk, föreläsningar och oväntade överraskningar.

Öppna Scener

Ta del av inspirerande experter som är involverade i det senaste visionerna för morgondagens teknologi. På de kostnadsfria öppna scenerna berörs ämnen som AI, Cyber Security, DevOps, Data Centre, Cloud och mycket, mycket mer. Här tar du del av framtidsvisioner, lösningar och innovationer för framtidens Hi-Tech

Kompetensutveckling på högsta nivå

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Jonas Dahlberg

Sales Director – Data and Artificial Intelligence. Microsoft

AI, Cloud

Marie Ideström

CEO, Womengineer

Talans, Transformation

+ 4500

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter.

+ 800

Seminariedeltagare

Ta del av inspirerande och insiktsfulla
föreläsningar.

+ 250

Utställare

Företag och organisationer som visar upp de bästa lösningarna för dig.

Utställning

Välkommen till Stockholm Tech Show! Här samlas ledande leverantörer från privat och offentlig sektor samt alla andra som arbetar med hi-tech, såsom inköpare, forskare, politiker, innovatörer, scale-ups och entreprenörer. Upplev en mångfald av utställare och besökare från olika teknikområden med fokus på AI, cybersäkerhet, cloud, DevOps, datacenter och telekommunikation.

Mässgolvet vibrerar av aktiviteter och du kan ta del av hundratals innovationer och nyheter i en inspirerande atmosfär. Och det bästa av allt? Det är kostnadsfritt för alla besökare att delta! Missa inte tillfället att utforska det breda utbudet av möjligheter – delta i en mässa som öppnar dörrarna till framtidens teknikutveckling och nätverka med dem som driver den!

 

Komplett mötesplats med extra allt

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Knyt kontakt med likasinnade från olika branscher som delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de personerna du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

Stig in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. Här samlas banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Dyk in i varje företags unika vision och lär känna grundarna bakom de spännande koncepten. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter.

Hackathon

Hackathon är en av höjdpunkterna på Stockholm Tech Show. En unik möjlighet att dyka djupt ner i den snabbt föränderliga världen av teknologisk innovation. Medan mässgolven pulserar av spännande innovationer och nyheter är Hackathon en plats för praktiskt lärande och kreativ utforskning. Var med och upplev hur spännande lösningar växer fram under ett dynamiskt Hackathon, några som du kanske kan applicera i er egen organisation. Ta del av innovativa lösningar, kreativt nytänkande och mingla med branschexperter. Här ser du framtiden växa fram!

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas

6 Mässor - 1 Event

Stockholm Tech Show består utav sex mässor. AI & Big Data, Cloud, Cyber Security & Cloud, Datacentre, DevOps och Mobile Expo. Dessa sex mässor skapar en komplett mötesplats som driver den teknologiska utvecklingen framåt.

Ta del av framtiden redan idag.

AI & Big data

Nordens ledande mötesplats för AI & Big Data. Här visas nästa generations strategier och forskning om databassystem och hur AI, maskininlärning och informationsutvinning kan användas, det är en unik möjlighet att utforska och upptäcka nya metoder om vad AI och Big Data verkligen kan göra och åstadkomma.

Läs mer

Datacentre Expo

Data Centre Expo är en mötesplats  med fokus på att främja den digitala ekonomins infrastruktur. effektivisera, hantera och leverera kritisk affärsdata och molnlösningar till arbetsplatser över hela världen.

Läs mer

Cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations molntjänster – Cloud. En hel värld av utveckling kring Cloud, samt de effekter Cloud och molntjänster har på alla branscher och organisationer för en effektiv affärsmiljö.

Läs mer

Cyber security & cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations Cyber Security och IT-säkerhet. En hel värld av utveckling kring datasäkerhet och de effekter digitaliseringen har på säkerheten inom hela IT-infrastrukturen.

Läs mer

DevOps Expo

DevOps Expo samlar tusentals molninnovatörer, utvecklare och företagsledare för att hjälpa dem forma sin framtida IT-verksamhet. Här skapas helt nya möjligheter för att ta sig an transformation och leverera en högpresterande IT-miljö samt anpassa sig till det ständigt föränderliga DevOps-landskapet.

Läs mer

Mobile

Mobile Expo är en mötesplats där experter och beslutsfattare sammlas för att dela erfarenhet av Mobile lösningar och hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken. Ta del av allting inom applikationer, digitala kommunikationsnätverk, FinTech, internetaktiverade enheter, OpenNet​, Reality+​, 5G och 6G-acceleration ​och IoT.

Läs mer