Tech Show består av

Delta som utställare
eller partner
2025

Köpstarka besökare vill träffa dig, under mässan genomförs över 50.000 kvalitativa kundmöten.

308

dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Maximera dina leads och ta hem nya affärer

Under två intensiva säljdagar möter du över 4500 potentiella kunder när hela Sveriges Tech-elit samlas. Som utställare blir du en del av de 50 000 kundmöten som äger rum under dessa spännande och intensiva dagar. Här öppnas dörrar till nya affärsmöjligheter och inköp för alla som driver utvecklingen inom områden som AI & Big Data, Cloud, Cyber Security, DevOps, Datacenter och telekommunikation. Genom att delta stärker du din roll som en ledande aktör inom Hi-Tech.

Var mitt i händelsernas centrum där dina kunder och samarbetspartners befinner sig. Missa inte möjligheten till matchmaking, nätverksträffar och mingel – här samlas dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbetsmöjligheter under samma tak. Stockholm Tech Show är platsen där framtidens Hi-Tech-affärer tar form.

+ 4500

Besökare

+ 800

SEMINARIEDELTAGARE

+ 250

Utställare

6 Mässor - 1 Event

Stockholm Tech Show består utav sex mässor. AI & Big Data, Cloud, Cyber Security & Cloud, Datacentre, DevOps och Mobile Expo. Dessa sex mässor skapar en komplett mötesplats för alla som arbetar med att driva den teknologiska utvecklingen framåt.

AI & Big data

Nordens ledande mötesplats för AI & Big Data. Här hittar besökaren nästa generations strategier för databassystem och hur AI, maskininlärning och informationsutvinning kan användas, det är en unik möjlighet för besökaren att  ta del av innovationer och nya metoder, innovationer om vad AI och Big Data verkligen kan göra och åstadkomma.

Läs mer

Datacentre Expo

Data Centre Expo fokuserar på att främja den digitala ekonomins infrastruktur. Besökarna tar del av hur man kan effektivisera, hantera och leverera kritisk affärsdata och molnlösningar till arbetsplatser över hela världen.

Läs mer

Cloud

Nordens ledande mötesplats för nästa generations molntjänster – Cloud. Besökaren möter en hel värld av utveckling kring Cloud. Vilka effekter Cloud och molntjänster har på olika branscher, vad är de senaste trenderna och verktygen för en effektiv arbetsmiljö.

Läs mer

Cyber security & cloud

Nordens ledande mötesplats för Cyber Security och IT-säkerhet. Besökaren tar del av en hel värld av den senaste utveckling kring datasäkerhet och de effekter digitaliseringen har på säkerheten inom hela organisationens IT-infrastrukturen.

Läs mer

DevOps Expo

DevOps Expo samlar tusentals besökare som arbetar med att forma sin framtida IT-verksamhet. De vill skapa helt nya möjligheter för att ta sig an transformation och leverera en högpresterande IT-miljö samt anpassa sig till det ständigt föränderliga DevOps-landskapet.

Läs mer

Mobile

Mobile Expo är en mötesplats där experter och beslutsfattare samlas för de vill ta del av telekommunikationslösningar och hålla sig uppdaterade med den senaste tekniken. De vill ta del av allting inom applikationer, digitala kommunikationsnätverk, FinTech, internetaktiverade enheter, OpenNet​, Reality+​, 5G och 6G-acceleration​ och IoT.

Läs mer

Axplock av besökare 2024

På Stockholm Tech Show möts beslutsfattare från privat och offentlig sektor. Här samlas 4500 av branschens mest betydelsefulla inköpare, specialister, entreprenörer och innovatörer från internationellt ledande företag och organisationer. Ett axplock av mässans besökare 2024 – ta del av en köpstark miljö!

Kompetensutveckling på bästa nivå

Ett dynamiskt och spännande scenprogram väntar besökarna på Stockholm Tech Show! Företagsledare, beslutsfattare inom offentlig sektor, specialister, experter och politiska tungviktare levererar ett högaktuellt och engagerande program.
Besökaren upplever framtidens innovationer, banbrytande verksamhetsutveckling och revolutionerande tekniska lösningar. Det internationella programmet inom AI & Big Data, Cloud, Cyber Security, DevOps, Data Center och Telekommunikation erbjuder ovärderlig kunskap och erfarenheter utöver det vanliga. Scenprogrammet är för alla, en unik chans till kunskapsutbyte, nätverkande och att skapa värdefulla kontakter.

Micael Dahlen

Ekonomiprofessor

Handelshögskolan i Stockholm

Erik Slottner

Civilminister med ansvar för digitalisering (KD)

KD

Carl-Henric Svanberg

Ordförande i regeringens AI kommission

Regeringen

Sandra Barouta Elvin

Nationell Säkhetschef, Microsoft

Cyber Security

David Jacoby

Ethical Hacker, Entrepreneur, Researcher and Security Advisor

Cybersecurity, AI, Transformation

Garima Singh

Global Vice president and Chief Architect, Ingka Group|IKEA

DevOps, Arcitectsystem

Olle Zachrison

Chief AI & Nyhetsstrategi. Sveriges Radio

AI, Cyber Security & Cloud

Charlotta Kvarnström

EY Nordics Markets Sector Leader, Telecommunications, Media & Technology. Ernst & Young AB

Mobile

Därför ska du ställa ut eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte-mot-ansikte-interaktioner har visat sig vara den mest effektiva metoden för att sälja produkter och tjänster. I genomsnitt håller varje utställare 80 kundmöten under loppet av 2 intensiva dagar. Den personliga kontakten och omedelbara feedbacken från dessa interaktioner ökar betydligt försäljningspotentialen, vilket skapar oöverträffade möjligheter att bygga starka, varaktiga relationer och slutföra affärer effektivt.

Maxa din exponering

Maximera din exponering genom att ställa ut på Stockholm Tech Show. Genom att delta kommer du att vara i framkanten av teknikindustrin, positionerad tillsammans med ledande varumärken och innovatörer. Vår omfattande marknadsföringskampanj säkerställer att ditt varumärke förblir top-of-mind bland deltagarna, vilket skapar bestående intryck och driver engagemang.

Värdefulla leads

Ta chansen att få kontakt med viktiga beslutsfattare som vanligtvis är svåra att nå. På eventet kommer de mest de mest inflytelserika kunderna direkt till dig. Det är en oöverträffad plattform för att visa upp dina produkter och tjänster. Missa inte denna exklusiva möjlighet att lyfta ditt företag och skapa värdefulla kontakter.

Tydlig ROI

Tydlig och mätbar ROI! Upplev en tydlig avkastning på investeringen med våra utställningsmöjligheter: imponerande 72 % av besökarna är beslutsfattare eller kravställare  för ett inköp. Det är vad vi kallar “det omvända försäljningsbesöket” – där heta leads kommer direkt till dig.

Mer än en utställning

Eventet är mer än bara utställningen. De finns 5 dynamiska öppna scener, belägna runt utställningsgolvet, alla med sina egna ämnen och fokus. Med över 150 visionära talare, branschledande seminarier och tankeväckande paneldiskussioner, lovar det att attrahera en mängd kunskapssökare och viktiga beslutsfattare.

Nätverka

Nätverka med branschledare företag som är intresserade av dina produkter och tjänster. Delta i dynamiska nätverksevenemang, schemalagda möten och inflytelserika paneldiskussioner. Utöka din räckvidd, visa upp dina nyheter och skapa nya affärsmöjligheter på en marknadsplats utformad för framtidens teknik.

Komplett mötesplats med extra allt

Keynotes

En bra start på mässan börjar med inspirerande föreläsningar med stora keynotes som brinner för framtidens Hi-Tech lösningar. Här samlas besökarna för att inspireras och få kompetenshöjning och nya insikter när de fantastiska talare intar scenen.

Öppna Scener

Besökarna har möjlighet att ta del av de senaste trenderna inom Hi-Tech när stora Keynotes och talare kommer intar de öppna scenerna på det pulserande mässgolvet. Här delar besökarna erfarenheter och kunskap med talare och branschkollegor i publiken, för att ta med sig hem.

Nätverksträffar och matchmaking

Samverka på de nätverksträffar som arrangeras. Besökare från alla ledandande branscher minglar och delar samma framtidsvisioner för att utveckla nya spännande projekt, dela erfarenheter och kunskap tillsammans. Använd våra digitala verktyg för att smidigt boka möten med precis de nya kunder du vill träffa. På mässan pågår en ständig Matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter. Din nästa stora affär kan börja här!

Internationella paviljonger och Start-Up områden

På Stockholm Tech Show stiger besökaren in i en värld av spännande innovationer och framtidsvisioner i världsklass på mässans internationella paviljonger och Start-Up områden. De tar del av banbrytande idéer och nyskapande företag för att forma morgondagen. Här, mitt i den pulserande atmosfären av innovation, har du möjligheten att skapa framtida samarbeten och affärsmöjligheter, tillsammans med nya kunder.

Hackathon

Hackathon är en av höjdpunkterna på Stockholm Tech Show. En unik möjlighet för besökaren att dyka djupt ner i den snabbt föränderliga världen av teknologisk innovation. Medan mässgolven pulserar av spännande innovationer och nyheter är Hackathon en plats för praktiskt lärande och kreativ utforskning. Samarbetet med dina nya kunder kan börja i de innovativa lösningar och kreativt nytänkande som händer i ett Hackathon. Här växer framtiden fram!

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel. Träffa gamla och nya kunder och tillsammans ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Besöksstatistik 2024

95%

95% av besökarna uppgav att de var nöjda och kommer besöka mässan igen 2025

70%

70% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan

70%

70% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling

75%

75% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare

72% av besökarna beslutar eller påverkar köp

70 av besökarna tar ett aktiv köpbeslut på mässan

54% av besökarna köper in Produkter/tjänster för över 500K

95% av besökarna är nöjda /mycketnöjda med sin upplevelse

95% av besökarna kommer att besöka mässan 2025

75% av besökarna är i ledande positioner

22% av besökarna arbetar på C-level

96% kommer för att ta del av innovationer och nya produkter

70% av besökarna kommer för att ta beslut om inköp

Exempel på mötesplatsens
besökargrupper

Chief Executive Officers

Chief Financial Officers

Board Members & Founder

Chief Technology Officers

Chief Digital Officers

Chief Operating Officers

Chief Information Officers

Chief Security Officers

Chief Change Officers

Chief Knowledge Officer

Chief Analytics Officers

Director of Operations

Chief Executive Officers

Styrelse och Grundare

Chief Financial Officers

Chief Technology Officers

Chief Digital Officers

Chief Operating Officers

Chief Information Officers

Head of IT

IT Leaders

IT Strategists

System Architects

Programmes

System Consultant

UX Designers

Network Architects

IP Strategy Consultant

IoT Lead

IT Security Manager

IT-ledare

Programmerare

Systemkonsult

IT-säkerhetschef

Enterprise Architects

Training Managers

Startup Entrepreneurs

Affärsutvecklare

Utställarstatistik 2024

85%

85% av utställarna är mycket nöjda med den totala mässupplevelsen

84%

84% av utställarna kommer troligen ställa ut igen när mässan arrangeras nästa gång

71%

71% av utställarna har fått nya kontakter som kan leda till affärer

Samarbetspartners 2024