Tech Show består av

Varför ställa ut och delta som partner eller utställare?

Köpstarka besökare vill träffa dig, under mässan genomförs över 50.000 kvalitativa kundmöten.

33

dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Fulladdad mässa

På Stockholm Tech Show exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert som leder utvecklingen av framtidens Hi-Tech. Undersökningar visar att varje besökare genomför i snitt 14 kvalificerade möten under mässan som leder till nya affärer.

Som utställare tar du del av de 50,000 kundmöten som genomförs under två dagar. Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa beslutsfattare, investerare, affärsutvecklare, IT-avdelningar och Tech-innovatörer. Det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns!

6 MÄSSOR 1 EVENT

Fokusområden

AI & Big data

Cloud

DevOps

Data centre

Cyber Security & Cloud

Mobile

The Nordic region´s home for Hi-Tech

Var med i händelsernas centrum, här möts 4 000 specialister, branschaktörer och tech-entusiaster där 1 av 3 är C-level från alla Nordens ledande företag och den offentliga sektorn.Nedan är exempel på mässan besökare – gå med i gemenskapen!

+ 4000

Besökare

+ 1000

Konferensdeltagare

+ 250

Utställare

The hottest topics in
Hi-Tech up for debate

Under två dynamiska dagar tar du del av en högaktuell konferens med ett program som speglar och driver utvecklingen inom den senaste tekniken. Konferensens över 150 talare, experter och beslutsfattare kommer att dela med sig av senaste inom teknologins värld och de unika insikterna som driver branschen framåt.

Du får kunskap och erfarenheter som förbereder dig och din organisation för morgondagens utmaningar och verktygen för att vara en frontfigur i den högteknologiska framtiden. Programmet speglar och driva utvecklingen, och där du på varje session inspireras av nya banbrytande teknologiska innovationer.

Här får du chansen att samverka och mingla med branschkollegor, skapa oväntade kopplingar, ta del av visionära analyser, inspirerande samtal och nya perspektiv.  Konferensen ger dig möjligheten att inte bara följa, utan att forma den teknologiska utvecklingen.

Välkommen till en konferens där varje ögonblick är en möjlighet att omdefiniera vad som är möjligt i den högteknologiska världen. Are you ready to ignite the future?

HEADLINE SPEAKER - Amanda Brock

A lawyer of 25 years’ experience, she previously chaired the Open Source and IP Advisory Group of the United Nations Technology Innovation Labs; sat on the OASIS Open Projects, Initiative; was a Member of the British Computer Society Inaugural Influence Board; and of the UK Government Energy Sector Digitalisation Task Force Advisory Board; as well as being an elected Board Member of the Open Source Initiative. Formerly General Counsel of Canonical for 5 years from 2008 she set up and ran their legal function and has been part of the open source community since.

Stockholm Tech Show

Amanda Brock

CEO, OpenUK

Keynote Kenneth Fredriksen

Kenneth Fredriksen började på Huawei Technologies Ltd i början av 2012. Sedan dess har han varit en del av ledargruppen för CEE och Norden, nu Europaregionen. Kenneth Fredriksen har mer än 22 års erfarenhet av global telekombranschen. Innan han kom till Huawei hade han flera direktörs- och chefsbefattningar inom andra multinationella företag, bland annat Siemens AG.

Stockholm Tech Show

Kenneth Fredriksen

SVP, Europe Region. Huawei Technologies Corp. Ltd

Keynote Björn Ivar Moen

Bjørn Ivar Moen är mer än bara en VD; han är en visionärledare som är engagerad i att forma framtiden för telekommunikation och teknik i Sverige. Med hans ledarskap är Telenor väl rustat för att fortsätta leverera högkvalitativ kommunikation och innovativa lösningar till sina kunder. Hans energifyllda personlighet och kommersiella expertis är en viktig pusselbit i Telenors framgång.

Stockholm Tech Show

Björn Ivar Moen

VD, Telenor

Axplock av talare 2024

Dan Nordell

Strateg AI och digitalisering. Skatteverket

AI, DevOps

Jenny Gardner

Senior Director - Future Capabilities, Innovation Strategy and Portfolio, BU Digital Battlespace Solutions at Saab

Cyber Security, AI

Olle Zachrison

Chief AI & Nyhetsstrategi. Sveriges Radio

AI, Cyber Security & Cloud

Charlotta Kvarnström

EY Nordics Markets Sector Leader, Telecommunications, Media & Technology. Ernst & Young AB

Mobile

Andy Allred

Lead Devops Architect

DevOps, Cloud

Love Börjeson

Head of KBLab at the National Library of Sweden

AI, Data centre, Cloud

Lovisa Hagelberg

Business Unit Director, building Sustainable Digital Infrastructure. CBRE

AI, Data centre

Peter Michelson

CEO, EcoDataCenter

Data centre

Petro Olenych

Chief Digital Transformation Officer Kyiv City (CDTO) and Deputy Mayor of Digitalization of Kyiv

Data Centre, Cyber Security, Cloud

Christoffer Frisell

VD. AI-Labbet fastigheter

AI, Transformation, Cyber Security

Mats Danielsson

Director och professor. MedTechLabs and Mamea Imaging AB

AI, Cloud, Open source

Sandra Barouta Elvin

Nationell Säkhetschef, Microsoft

Cyber Security

Tom Soderstrom

AWS Enterprise Strategist, NASA, US Government ,med mera

AI, DevOps, Cyber Security & Cloud

Därför ska du delta som utställare

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maxa din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av Nordic Mobile Conference & Expos omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

Här träffar du högkvalitativa beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste kunderna kommer till mötesplatsen.

Tydlig ROI

Tydlig ROI för företagen som ställer ut, hela 78 % av besökarna köper produkter och tjänster från utställarna de träffat på mässan inom tre månader. Vi kallar det ”det omvända säljbesöket”, heta leads kommer till er.

Mer än bara mässa

Mötesplatsen är både en mässa och konferens. Konferens har otroligt mycket att erbjuda som du inte vill missa. Över 150 talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företag som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens teknologi.

Komplett mötesplats med extra allt

Fri entré

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 250 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Konferenspass

Konferens

Ta del av en konferens i absolut toppklass. Möt över 200 talare och lyssna till branschexperter, ledande myndigheter och inspirerande talare som presenterar den senaste utvecklingen. Parallellt med Stockholm Tech Show går Nordic Mobile Conference & Expo 1 biljett gäller till bägge konferenserna

Fri entré

Aktiviteter

100-tals innovationer och aktiviteter. Du som besökare tar del av öppna scener som är fyllda med branschens mest inflytelserika personer. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

Kostnadsfritt

Nätverksträffar

Varje mässdag öppnas med en nätverksträff som förenar olika fokusgrupper inom Hi-Tech för att diskutera allt från framtidsvisioner till ökad försäljning.

Kostnadsfritt

MATCHMAKING

På mässan kan både besökare och utställare ta del av mötesplatsens digitala verktyg. Här pågår en ständig matchmaking som leder till nya kontakter och nya möjligheter.

Mingelbiljett

Mingel

Efter första mässdagen arrangeras ett fartfyllt mingel där du som besökare får chans att knyta nya kontakter. Ta del av prisutdelningar, tilltugg, live-uppträdande och överraskningar värda att minnas.

Besöksstatistik 2023

91%

91% av besökarna uppgav att de var nöjda och kommer besöka mässan igen 2024

76%

76% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan

80%

80% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling

70%

70% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare

Besöksstatistik 2023

78% av besökarna beslutar eller påverkar inköp

75% av besökarna tar ett aktivt köpbeslut på mässan

52% av besökarna köper in produkter/tjänster för över 500K

95% av besökarna är nöjda/mycket nöjda med sin upplevelse

92% av besökarna besöker mässan nästa gång

66% av besökarna är i ledande positioner

23% av besökarna arbetar på C-levelnivå

97% av besökarna kommer för att ta del av nya innovationer

72% av besökarna söker beslutsunderlag för upphandling