Arrangeras tillsammans
Tech Show består av

Varför ställa ut och delta som partner eller utställare?

Köpstarka besökare vill träffa dig, under mässan genomförs över 50.000 kvalitativa kundmöten.

Gör fler affärer
på kortare tid

På Stockholm Tech Show exponeras du och ditt företag inför tusentals potentiella kunder samtidigt som du positionerar dig som en innovativ expert som leder utvecklingen av framtidens Hi-Tech. Undersökningar visar att varje besökare genomför i snitt 14 kvalificerade möten under mässan som leder till nya affärer och inköp.

Som utställare tar du del av de 50.000 kundmöten som genomförs under två dagar. Delta som utställare, partner eller sponsor och träffa samhällsutvecklare, politiker, investerare, affärsutvecklare, IT-avdelningar och tech-innovatörer. Det är här dina nuvarande och framtida kunder, partners och samarbeten finns!

Besöksstatistik 2023

78% av besökarna beslutar eller påverkar inköp

75% av besökarna tar ett aktivt köpbeslut på mässan

52% av besökarna köper in produkter/tjänster för över 500K

95% av besökarna är nöjda/mycket nöjda med sin upplevelse

92% av besökarna besöker mässan nästa gång

66% av besökarna är i ledande positioner

23% av besökarna arbetar på C-levelnivå

97% av besökarna kommer för att ta del av nya innovationer

72% av besökarna söker beslutsunderlag för upphandling

+ 3993

Besökare

+ 1000

Deltagare

+ 250

Utställare

86%

86% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

69%

69% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

80%

80% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

85%

85% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

Därför ska du ställa ut
eller delta som partner

Ansikte mot ansikte

Ansikte mot ansikte har visat sig vara det överlägset mest effektiva sättet att sälja produkter och tjänster. Varje utställare och partner genomför i snitt 80 kundmöten, under två intensiva dagar träffar du lika många kunder som det normalt tar flera månader att träffa.

Maxa din exponering

Maximera din exponering, genom att ställa ut får ni stor och synlig exponering på mässan. Ni kommer dessutom också dra nytta av Stockholm Tech Shows omfattande marknadsföringskampanj före, under och efter mässan.

Besökarna

Här träffar du högkvalitativa besökare, beslutsfattare som det normalt inte går att boka möten med, de viktigaste inköparna kommer till mötesplatsen.

Tydlig ROI

Tydlig ROI för företagen som ställer ut, hela 78 % av besökarna köper produkter och tjänster från utställarna de träffat på mässan inom tre månader. Vi kallar det för det omvända säljbesöket, heta leads kommer till er.

Mer än bara mässa

Mötesplatsen är både en mässa och konferens. Konferens har otroligt mycket att erbjuda som man inte vill missa. Över 200 talare, branschseminarier och paneldiskussioner och en mängd aktiviteter och inspiration.

Nätverka

Nätverka med din bransch och möt företag som letar efter de produkter och tjänster du erbjuder. Under dagarna arrangeras mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, som tillsammans skapar en dynamisk mötesplats för framtidens teknologi.