ÄR DU REDO FÖR NÅGOT NYTT?
BESÖK NORDENS STÖRSTA TECH-HÄNDELSE.

Stockholm Tech Show är årets viktigaste hi-techmötesplats, här du får möjligheten att uppleva “nästa stora grej”. Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an utveckling och transformation. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtiden. Stockholm Tech Show hjälper dig att enkelt, tryggt och med fullt självförtroende navigera dagens innovationsrevolution.

KOMPETENSUTVECKLING med forskare, teknikproffs, andra företag och organisationer, kommer vi att utmana dig och hjälpa dig att fördjupa dig i den nya tekniken.

FÖRDJUPA DIG I FÖRELÄSNINGAR med kvalitativt innehåll, inklusive fallstudier som visar framgångar och hur världens förändras med den nya tekniken

LIVE HACKATONS, du får se företag och organisationer presentera ett problem eller utmaning som tekniker och utvecklare löser och visar alternativa lösningar på. Kanske har du och ditt bolag ett problem ni vill testa?

HÄR PRESENTERAS NYA UTMANINGARNA och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

MÖTEN MED HÖGKVALITATIVA LEVERANTÖRER som uppfyller de krav som ställs i förändring och transformation.

NÄTVERK OCH MÖTEN MED KOLLEGER FRÅN ANDRA BRANSCHER som delar gemensamma utmaningar.

DE SENASTE UPPDATERINGARNA och lösningarna som täcker nya områden inom hela den digitala transformationen och förändringsresan.