Tech Show består av

En hel värld av kraftfull teknik
– här förändras allt

Ta del av framtidens teknologi
redan idag

Stockholm Tech Show är årets viktigaste mötesplats för framtidens teknologi. Här får du uppleva och ta del av hur nya tekniska lösningar förändrar vår framtid.

Eventet förbereder dig inte bara på förändring utan gör dig fullt förberedd att ta dig an teknologins alla nya möjligheter. Få energi, känn pulsen samt var med i händelsernas centrum kring framtidens Hi-Tech.

På Stockholm Tech Show skriver vi historia tillsammans –  det är vi här skapar, utvecklar och utformar den teknologiska framtiden.

Därför ska du besöka

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 200 utställare som är helt kostnadsfri för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Konferens

Ta del av en storslagen konferens med över 100 talare – Tekniska utmaningar, lösningar och kompetensutveckling på absolut högsta nivå!

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningar och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra och utveckla framtidens affärs-  och organisationsstrukturer, samt modeller som visar värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns öppna scener som erbjuder kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Nätverk

Nätverka med kolleger från andra branscher som delar gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom hela den digitala transformationen och förändringsresan.

92%

92% av besökarna uppgav att de är intresserade av att besöka mässan när den arrangeras nästa gång.

75%

75% av besökarna uppgav att de under den närmaste tiden kommer att se över upphandling för de produkter/tjänster som visats på mässan.

78%

78% av besökarna beslutar eller påverkar inköp/upphandling.

66%

66% av besökarna innehar yrkesrollen chef eller ledare.

Visas på mässan

Utställarna på Stockholm Tech Show presenterar bland annat innovativa Hi-Tech lösningar, molntjänster, AI-strategier, utvecklade IT-produkter och datasäkerhet inom hela infrastrukturen. Ta del av en värld full av Hi-Tech.

Det här kommer du få se på mässan 2024

Business Intelligence

Deep Learning

Machine Learning

AI-teknologi

Data & Analytics

Virtual Assistants & Chatbots

Cyber Security

AI & Big Data

Cloud

DevOps

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

Nyhetsbrev

Namn